Woningontruiming in Den Haag

Wim Kringloop van Kringloopwinkel Vlaardingen is samen met zijn team uw specialist voor een snelle, vakkundige en duurzame woningontruiming in Den haag en omstreken. Tijdens het leegruimen van uw woning beoordelen wij welke spullen eventueel nog in aanmerking komen voor een nieuwe eigenaar via onze kringloopwinkel en welke spullen via de juiste afvalstroom te dienen worden afgevoerd naar de afvalverwerker.

Bezemschoon

Als alle inboedel is verwijderd, werken we stap voor stap naar een bezemschone oplevering. Spijkers, schroeven en andere haakjes worden uit muren verwijderd, hanglampen en andere lampen worden verwijderd om de woning geschikt te maken voor de nieuwe bewoners. Naar wens worden gordijnen, lammellen of luxaflex voor de ramen verwijderd en verwijderen wij de eventuele vloerbedekking of laminaat.

De vloer wordt vervolgens bezemschoon opgeleverd…

Woningontruiming in Den Haag

Huis leeghalen na overlijden

Een dierbare is overleden en u dient zijn/haar nalatenschap af te handelen, dan bent u op zoek naar een team van professionals die op respectvolle wijze het huis, appartement of de kamer in het verzorgingstehuis leeg halen. Wim Kringloop en zijn team staan dan voor u klaar. Alle meubelen en andere inboedel wordt verwijderd, indien mogelijk zoeken wij voor bruikbare spullen een nieuwe eigenaar via onze kringloopwinkel en anders zullen wij deze spullen op een duurzame wijze afvoeren via de juiste afvalstromen.

Een woningontruiming in Den Haag laten uitvoeren door Wim Kringloop in zijn team?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Wim kringloop

U kunt hem bereiken op 06 53 95 90 24 of maak gebruik van ons contactformulier

Wim