Na onze woningontruiming
Previous
Next

Ontruimen met oplevergarantie!

Wij zijn uw specialist in het ontruimen van uw woning, kelder, kantoorpand en alle andere soorten ruimtes. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zorg moet dragen voor het ontruimen van uw woning of die van uw naaste. Dit brengt een hoop zorgen en stress met zich mee, daarom nemen wij deze zorgen graag voor u uit handen. In overleg met u maken we een stappenplan en spreken we een datum af wanneer wij de woning in de gewenste staat aan u opleveren. We verzorgen graag de gehele ontruiming van A tot Z, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om zelf een aantal spullen van te voren uit te zoeken en in te pakken; alles is mogelijk!
Het is voor ons van groot belang dat er zoveel mogelijk wordt gerecycled, daarom word alles wat bruikbaar is naar onze kringloopwinkels gebracht om vervolgens iemand anders hier blij mee te maken. Alle niet-bruikbare spullen worden zorgvuldig en discreet uitgezocht en op de juiste wijze afgevoerd. 
Door onze beperkte kosten zijn wij in staat om u een offerte aan te bieden die maar liefst 20 tot 40% goedkoper is dan offertes van andere partijen.
Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat!

Extra werkzaamheden

Bij het ontruimen van een woning komen soms extra werkzaamheden kijken. Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten, denk bijvoorbeeld aan:
-Schilderwerken binnen en buiten, ook aan muren en plafonds.
-Behang verwijderen.
-Tuinwerkzaamheden.
-Grondige schoonmaak.
-Herstel van verwijderde wanden en deuren.
-Zonnescherm verwijderen.
-Ontmantelen van hennepplantages.
-Stucadoorswerkzaamheden.
-Verwijderen van de vloerbedekking.
-Schroeven en pluggen verwijderen en vervolgens de gaten dicht plamuren.
-Lampen verwijderen en kroonstenen plaatsen.

Kortom, wij doen alles wat nodig is om de woning terug te brengen in de gewenste staat.

Ontruiming
Oplevergarantie

Kringloop Vlaardingen garandeert een oplevering conform de gestelde norm van de verhuurder of de overeen gekomen norm met de opdracht gever.

Inboedel opkopen

Een mogelijkheid is om de woning te laten ontruimen met een gesloten beurs. Achtergebleven waardevolle spullen worden dan door ons ingenomen als betaling. Als de waarde van de spullen hoger uitvalt dan de gehele ontruiming, is het mogelijk om een bedrag toe te krijgen zodat alles in een keer is afgehandeld. Wij kopen alleen op in combinatie met een ontruiming, dus geen losse inboedelinkoop.

Wilt u gebruik maken van onze ontruimservice?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Wim kringloop
U kunt hem bereiken op 06 53 95 90 24
Wim