Ontruimingen

Wij zijn uw specialist in het ontruimen van uw woning, kelder, kantoorpand en alle andere soorten ruimtes. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zorg moet dragen voor het ontruimen van uw woning of die van uw naaste. Dit brengt een hoop zorgen en stress met zich mee. Samen met u stellen we een passend plan op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een aantal kasten te ontruimen of alvast alles in te pakken en uit te zoeken. Heeft u liever dat wij de gehele ontruiming voor u verzorgen en dat u alleen de sleutels hoeft in te leveren? Dan is dat ook geen enkel probleem! Met een vast team van vakbekwame ontruimers verzorgen wij dit voor u van A tot Z. Onze werkwijze en beperkte kosten stelt ons in staat om u een offerte aan te bieden die maar liefst 20 tot 40% goedkoper is dan offertes van andere partijen.

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat!

Goederen met een emotionele waarde die nog behouden moeten blijven houden wij voor u apart. Op een door u aangegeven adres en tijdstip worden deze goederen overgedragen.  Ons team gaat zorgvuldig en met respect om met uw spullen, of die van uw naaste. Het is voor ons van groot belang dat er zoveel mogelijk wordt gerecycled, zo min mogelijk weggooien is ons uitgangspunt. Alles wat bruikbaar is wordt naar onze kringloopwinkels gebracht om vervolgens iemand anders hier blij mee te maken. Alle niet-bruikbare spullen worden zorgvuldig en discreet uitgezocht en op de juiste wijze afgevoerd.

Bij het ontruimen van een woning komen soms extra werkzaamheden kijken, zoals:
-Verwijderen van nicotine-aanslag.
-Schilderwerken binnen en buiten, ook aan muren en plafonds.
-Behang verwijderen.
-Tuinwerkzaamheden.
-Grondige schoonmaak.
-Herstel van verwijderde wanden en deuren.
-Zonnescherm verwijderen.
-Ontmantelen van hennepplantages.
-Stucadoorswerkzaamheden.
-Verwijderen van de vloerbedekking.
-Schroeven en pluggen verwijderen en vervolgens de gaten dicht plamuren.
-Lampen verwijderen en kroonstenen plaatsen.
Kortom, wij doen alles wat nodig is om de woning terug te brengen in de gewenste staat.

Inboedel opkopen
Een mogelijkheid is om de woning te laten ontruimen met een gesloten beurs. Achtergebleven waardevolle spullen worden dan door ons ingenomen als betaling. Als de waarde van de spullen hoger uitvalt dan de gehele ontruiming, is het mogelijk om een bedrag toe te krijgen zodat alles in een keer is afgehandeld. Wij kopen alleen op in combinatie met een ontruiming, dus geen losse inboedelinkoop.

Wilt u gebruik maken van onze ontruimingsservice?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte, neem contact op met Wim Kringloop

U kunt hem bereiken op 06 53 95 90 24
Wim