Woningontruiming in Vlaardingen

U gaat verhuizen of één van uw dierbaren is overleden en aan u is gevraagd om de woning bezemschoon op te leveren? Het organiseren van een woningontruiming is vaak een uitgebreide taak, zo heeft u mensen nodig om te helpen met het leegruimen van kasten, een bus of bakwagen nodig om spullen af te voeren en daarna dient alles nog bezemschoon opgeleverd te worden. Wim Kringloop van Kringloop Vlaardingen verzorgt elke woningontruiming in Vlaardingen en omstreken van A tot Z, u haalt de spullen eruit die u nog wenst te behouden en daarna gaat Wim met zijn team aan de slag.

Tijdens het verwijderen van alle spullen wordt gelijk beoordeeld of deze nog in aanmerking komen voor een nieuwe eigenaar via onze Kringloopwinkel in Vlaardingen of afgevoerd dienen te worden naar de afvalverwerking. Kortom de Kringloop Vlaardingen is de aangewezen partij voor elke  Woningontruiming in Vlaardingen, we werken niet alleen snel en professioneel, maar dragen ook ons steentje bij aan het milieu door het uitgangspunt dat onbeschadigde spullen een tweede leven krijgen via onze winkel.

Bezemschoon opleveren?

Moet de oude woning in originele staat en (bezem)schoon zijn voor de eindoplevering? Een verhuurder, nieuwe huurders of kopers kunnen hoge verwachtingen hebben van de wijze waarop u een woning oplevert, de meubels en persoonlijke eigendommen moeten verwijderd zijn, schroeven en spijkers uit de muren, verlichting van de plafonds en eventuele vloerbedekking of laminaat dient vaak verwijderd te worden.

In onderstaand voorbeeld van een woningontruiming in vlaardingen hebben we alle meubelen, kasten en keukenapparatuur verwijderd. De opdrachtgever was zeer tevreden over onze vakkundig aanpak en was blij te horen dat diverse meubelen een nieuwe eigenaar kregen via onze kringloop winkel.

Woningontruiming in Vlaardingen (voor)
Woningontruiming in Vlaardingen (na)

Heeft u een woningontruiming in Vlaardingen?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Wim kringloop
U kunt hem bereiken op 06 53 95 90 24
Wim