Woningontruiming in Vlaardingen

Gaat u verhuizen, downsizen of emigreren en moet uw huis leeg? De professionals van Kringloop Vlaardingen kunnen u daarbij helpen. Wij ruimen uw woning op en maken deze op een duurzame manier leeg. Spullen die u wenst te behouden kunnen naar de gewenste locatie worden gebracht, van de overige spullen wordt bekeken of deze in aanmerking komen voor een nieuwe eigenaar via onze kringloopwinkel in Vlaardingen of dat deze op een duurzame manier kunnen worden gerecycled.

Bruikbare spullen krijgen een nieuwe eigenaar

Tijdens het verwijderen van alle spullen wordt gelijk beoordeeld of deze nog in aanmerking komen voor een nieuwe eigenaar via onze Kringloopwinkel in Vlaardingen of afgevoerd dienen te worden naar de afvalverwerking. Kortom de Kringloop Vlaardingen is de aangewezen partij voor elke  Woningontruiming in Vlaardingen, we werken niet alleen snel en professioneel, maar dragen ook ons steentje bij aan het milieu door het uitgangspunt dat onbeschadigde spullen een tweede leven krijgen via onze winkel.

Bezemschoon opleveren?

Moet de oude woning in originele staat en (bezem)schoon zijn voor de eindoplevering? Een verhuurder, nieuwe huurders of kopers kunnen hoge verwachtingen hebben van de wijze waarop u een woning oplevert, de meubels en persoonlijke eigendommen moeten verwijderd zijn, schroeven en spijkers uit de muren, verlichting van de plafonds en eventuele vloerbedekking of laminaat dient vaak verwijderd te worden.

In onderstaand voorbeeld van een woningontruiming in vlaardingen hebben we alle meubelen, kasten en keukenapparatuur verwijderd. De opdrachtgever was zeer tevreden over onze vakkundig aanpak en was blij te horen dat diverse meubelen een nieuwe eigenaar kregen via onze kringloop winkel.

Woningontruiming in Vlaardingen (voor)
Woningontruiming in Vlaardingen (na)

Heeft u een woningontruiming in Vlaardingen?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Wim kringloop

Door onze jaren ervaring kunnen wij zeer efficiënt en flexibel werken. Dit merkt u in de prijs. Wanneer u verschillende offertes aanvraagt voor een Woningontruiming Vlaardingen zult u merken dat Kringloop Vlaardingen altijd (één van) de goedkoopste is.

U kunt hem bereiken op 06 53 95 90 24
Wim