Dit zeggen onze klanten over ons...

Snelle Wim en co

Rated 5 out of 5
18 november 2021

Het appartement van mijn overleden zus was binnen 4 dagen schoon opgeleverd dankzij Wim en zijn medewerkers. We zijn erg tevreden over het bedrijf. Ga zo door Wim!

Bella

Duidelijk. Snel. Netjes. Tevreden.

Rated 4 out of 5
11 november 2021

Het is makkelijk en duidelijk communiceren met Wim. En afspraak = afspraak. De woning werd met een week opgeleverd naar de wensen van de verhuurder. De Kringloopwinkel heeft goed werk geleverd. En wij een goed doel gesteund!

Hans Roodenburg

Wim zegt: 'Wij doen alles'

Rated 5 out of 5
12 juli 2021

De huurwoning van mijn moeder van 100m2 moest bezemschoon worden opgeleverd. Bij meerdere organisaties heb ik informatie ingewonnen en Kringloop Vlaardingen/Naaldwijk bleef er constant bovenuit komen. Dat heeft zeker te maken met het enthousiasme van Wim. Zodra je Wim aan de telefoon hebt, verdwijnen je twijfels als sneeuw voor de zon. Aan Wim merk je dat hij een oude rot is in zijn vakgebied en daardoor weet waar hij het over heeft. Het stopwoordje van Wim is dan ook: ‘Wij doen alles’. En achteraf is dat ook de waarheid geworden: ze doen ook echt alles en naar volle tevredenheid.
Je hebt niet dagelijks te maken met het ontruimen van een woning van je ouders, bij mij ontbrak de ervaring in ieder geval. Met een gerust hart kan je Wim en collega’s laten komen die voor een mooie prijs de woning leeghalen en bezemschoon achterlaten. Wim is niet wazig over wat het kost, ik heb uitgelegd gekregen waar de kosten in gaan zitten (afvoeren naar de stort bijvoorbeeld).
Wim en collega’s; bedankt voor jullie werk en succes met het bedrijf!

S. Mulder

gesloten beurs

Rated 4 out of 5
28 juni 2021

Goed geregeld met Wim. We moesten het huis van mijn oom ontruimen,maar er was geen geld voor. Maar inruil voor de nog mooie spullen zoals de wasmachine en nieuwe meubels, en huishoudelijke spullen, hebben de jongens dit gratis gedaan. Top gedaan en netjes kunnen opleveren. Bedankt hiervoor.

nel

Prima werk

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Mijn moeder is in een verzorgingshuis gaan wonen.De spullen die ze mee wilde nemen zijn door de Kringloop naar volle tevredenheid verhuisd.Goed en duidelijk contact met Wim.
Vervolgens hebben Wim en zijn medewerkers het 5 kamerappartement waar mijn moeder 52 jaar gewoond heeft volledig ontruimd.Complimenten,hoort zeg het voort!

Evelyn

ontruiming

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Prettig contact. Keurig gewerkt. Aan te raden!

M. Rijken

Geruststellend.

Rated 5 out of 5
28 januari 2021

Prettig contact, prima resultaat dus een leeg en bezemschone woning in korte tijd. Netjes afgewerkt. √Čn afspraken worden nagekomen. Kortom een aanrader. Wim en je medewerkers, CHAPEAU.

Anneke Meyster

Ontruiming

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Het ontruimen van de ouderlijke woning werd vakkundig uit handen genomen. De woning werd precies zo opgeleverd zoals afgesproken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook nagekomen worden.
Wim en zijn club zijn echt een aanrader voor een ieder die een ontruiming te regelen heeft.

J. Wolvers

ontruiming

Rated 4 out of 5
22 augustus 2020

goed regeld en op afspraak

jilko

Verhuizing

Rated 5 out of 5
21 augustus 2020

Zeer positief over de verhuizing van mijn moeder naar haar nieuwe huisje. De mensen waren heel erg behulpzaam. We zijn ook zeer tevreden over de netheid van werken.

J.H. de man

Met enige regelmaat ontvangen wij een recensie van van onze klanten/opdrachtgevers.