Dit zeggen onze klanten over ons...

Prima werk

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Mijn moeder is in een verzorgingshuis gaan wonen.De spullen die ze mee wilde nemen zijn door de Kringloop naar volle tevredenheid verhuisd.Goed en duidelijk contact met Wim.
Vervolgens hebben Wim en zijn medewerkers het 5 kamerappartement waar mijn moeder 52 jaar gewoond heeft volledig ontruimd.Complimenten,hoort zeg het voort!

Evelyn

ontruiming

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Prettig contact. Keurig gewerkt. Aan te raden!

M. Rijken

Geruststellend.

Rated 5 out of 5
28 januari 2021

Prettig contact, prima resultaat dus een leeg en bezemschone woning in korte tijd. Netjes afgewerkt. √Čn afspraken worden nagekomen. Kortom een aanrader. Wim en je medewerkers, CHAPEAU.

Anneke Meyster

Ontruiming

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Het ontruimen van de ouderlijke woning werd vakkundig uit handen genomen. De woning werd precies zo opgeleverd zoals afgesproken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook nagekomen worden.
Wim en zijn club zijn echt een aanrader voor een ieder die een ontruiming te regelen heeft.

J. Wolvers

ontruiming

Rated 4 out of 5
22 augustus 2020

goed regeld en op afspraak

jilko

Verhuizing

Rated 5 out of 5
21 augustus 2020

Zeer positief over de verhuizing van mijn moeder naar haar nieuwe huisje. De mensen waren heel erg behulpzaam. We zijn ook zeer tevreden over de netheid van werken.

J.H. de man

Huis ontruimd

Rated 5 out of 5
16 augustus 2020

Het huis van mijn moeder moest worden ontruimd. Ik moet zeggen petje af en dat nog met die hitte afgelopen week. Een aanrader voor iedereen.

Marly Lodder

Topwerk geleverd, zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
5 augustus 2020

In deze moeilijke tijd moest het huis van onze moeder, na overlijden van onze vader, ontruimd worden. De woningbouwvereniging had een hele wensenlijst wat er allemaal moest gebeuren. In een paar dagen was het hele huis bezemschoon. Geweldig!

Inge Heilbron

Ontruiming Grienderwaard Rotterdam

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Aantal maanden geleden afgesproken met Wim maar door de Corona liep alles even anders. Vorige week toch Wim nog is gebeld of hij het nog zou kunnen doen. Hij gaf akkoord en 2 dagen later was het huis klaar om opgeleverd te worden. Petje af!

Yvonne meulenkamp

Huis ontruimd

Rated 4 out of 5
26 mei 2020

Jl huis van mijn moeder laten ontruimen…5 kmrs behangvrij gemaakt en allerlei zaken gedemonteerd…koste best aardig wat geld maar was het voor mij waard, had dit nooit alleen gekund.
Snel en goed opgeleverd…Wim is een aanrader en ontzorger voor jouw in nood.

Winfred Hartendorp

Met enige regelmaat ontvangen wij een recensie van van onze klanten/opdrachtgevers.