Dit zeggen onze klanten over ons...

ontruiming

4,0 score
22 augustus 2020

goed regeld en op afspraak

jilko

Verhuizing

5,0 score
21 augustus 2020

Zeer positief over de verhuizing van mijn moeder naar haar nieuwe huisje. De mensen waren heel erg behulpzaam. We zijn ook zeer tevreden over de netheid van werken.

J.H. de man

Huis ontruimd

5,0 score
16 augustus 2020

Het huis van mijn moeder moest worden ontruimd. Ik moet zeggen petje af en dat nog met die hitte afgelopen week. Een aanrader voor iedereen.

Marly Lodder

Topwerk geleverd, zeer tevreden!

5,0 score
5 augustus 2020

In deze moeilijke tijd moest het huis van onze moeder, na overlijden van onze vader, ontruimd worden. De woningbouwvereniging had een hele wensenlijst wat er allemaal moest gebeuren. In een paar dagen was het hele huis bezemschoon. Geweldig!

Inge Heilbron

Ontruiming Grienderwaard Rotterdam

5,0 score
28 juni 2020

Aantal maanden geleden afgesproken met Wim maar door de Corona liep alles even anders. Vorige week toch Wim nog is gebeld of hij het nog zou kunnen doen. Hij gaf akkoord en 2 dagen later was het huis klaar om opgeleverd te worden. Petje af!

Yvonne meulenkamp

Huis ontruimd

4,0 score
26 mei 2020

Jl huis van mijn moeder laten ontruimen…5 kmrs behangvrij gemaakt en allerlei zaken gedemonteerd…koste best aardig wat geld maar was het voor mij waard, had dit nooit alleen gekund.
Snel en goed opgeleverd…Wim is een aanrader en ontzorger voor jouw in nood.

Winfred Hartendorp

Ontruiming

5,0 score
25 mei 2020

Wil even een dikke pluim geven aan deze winkel! We waren ernstig aan het twijfelen of we wel mensen over de vloer wilde hebben ivm het Coronavirus. Maar het huis moest leeg dus toch Wim maar gebeld. Hij kwam bij ons aan met een mondkapje en handschoenen aan, dit gaf gelijk een veilig gevoel. Hij en ze jongens hebben dezelfde week nog het huis keurig zoals afgesproken leeggehaald en aangeveegd. Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze van deze winkel!

Annie zoeterbier

Zeer tevreden!

5,0 score
19 mei 2020

Ik heb Wim opgebeld om het huis van mijn vader in Rotterdam te ontruimen. Aantal dagen later is hij langsgekomen met een mondkapje en handschoenen aan wegens het Coronavirus, dit vond ik erg netjes en verantwoord!!
Het huis is netjes volgends afspraak ontruimd. Weer een zorg minder, bedankt Wim (en personeel)

Ricardo zevenster

mooie winkel

5,0 score
4 maart 2020

veel spullen netjes gesorteerd
vriendelijke dames behulpzaam
en als het nodig is komen ze thuis spullen halen
en als je iets koopt komen ze tegen een kleine vergoeding de spullen thuis brengen
ik ben blij met mijn bank

irma

huisontruiming

4,0 score
25 februari 2020

Bedankt voor het leeghalen van de woning op het Griegplein.Wim is een aardige man en het huis is keurig bezemschoon opgeleverd! Dus wij bevelen hem van harte aan.Ga zo door!

N.Bos-Keuzenkamp

Met enige regelmaat ontvangen wij een recensie van van onze klanten/opdrachtgevers.