Dit zeggen onze klanten over ons...

Woning zeer netjes ontruimd

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2024

Vandaag is de woning van mijn vader leeg gemaakt. Het zag er pico bello uit. Alles is volgens afspraak gegaan. Ik ben zeer tevreden.

Wilma

Een zorg minder

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2024

Meteen al bij het eerste contact een goed gevoel. Duidelijke afspraken. Omdat het bij ons een gedeeltelijke ontruiming betrof, heeft Wim van alles wat weg moest foto’s en filmpjes gemaakt, ondersteund met gesproken tekst, zodat er geen misverstand over de te verwijderen spullen zou ontstaan. De klus snel en netjes geklaard voor een redelijke prijs. Bedankt, ook voor het plezierige contact.

Els

Heel fijn geholpen!!

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2024

Wim en zijn team heeft het huis van mijn schoonmoeder netjes leeggeruimd en oplever klaar gemaakt. Zelfs de woningstichting is onder de indruk.

Bianca Benink Hoekstra

Betrouwbaar en prettige communicatie

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2024

Als controlefreak vond ik het lastig om het leegruimen van de flat van mijn vader uit handen te geven. Maar door tijdgebrek en de grote klus toch Wim van de Kringloop gebeld en zeker geen spijt van gehad! Hij gaf direct het vertrouwen alles goed te kunnen regelen (afspraak=afspraak) en heeft dat met zijn team ook goed gedaan. Op het laatst nog een paar kleine puntjes maar die waren binnen een dag opgelost. Wim was ook altijd bereikbaar en reageerde snel. Natuurlijk hangt aan deze service een prijskaartje maar dat was het ons meer dan waard.

Femmy

Femmy

Keurig bezem schoon opgeleverd

Rated 5,0 out of 5
29 oktober 2023

Alles is top en netjes volgens afspraak gedaan.

Wim wees zuinig op je team.

Tonnie

Super!!

Rated 5,0 out of 5
29 oktober 2023

Het huis van mijn moeder is ontruimd. Ze heeft daar 57 jaar gewoond en nu naar het verzorgingshuis. Goede communicatie, keurig veegschoon opgeleverd. Er moest een gezamenlijke muur met de buurman weggehaald worden. Dit is in goed overleg gegaan met de buurman. Dit is samen gedaan met de buurman. Zeer betrouwbaar zeker aan te raden.

Miranda Vogelezang

Ontruiming

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2023

Woning ontruimt op snelle en keurige manier.

Woning schoon achtergelaten en afspraken nagekomen.

Peter

Transparant en eerlijk

Rated 5,0 out of 5
4 mei 2023

Een duidelijk verhaal met een goed inzicht in de opbouw van de kosten. Afspraak = afspraak en geen vervelende verrassingen. Communicatie gedurende het proces was plezierig en openhartig. We zijn erg tevreden met de gehele gang van zaken.

Fam. vd Haven

Top prestatie

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2023

Huis moest worden ontruimd en in de juiste staat voor de woningstichting worden gebracht.

Met Wim duidelijke afspraken gemaakt en prijsopgave gekregen. Uitvoering is precies zo gegaan als afgesproken, binnen de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag.

Bedankt Wim, jij en je team hebben ons goed geholpen. Een volgende keer zullen we je beslist weer vragen.

Voor wie nog twijfelt: “Wim zegt wat hij gaat doen en doet wat hij heeft gezegd”.

Nogmaals dank, ga zo door, goed bezig.

Koen Meijer

Betrouwbaar en vriendelijkheid!

Rated 5,0 out of 5
24 februari 2023

Dank voor je snelle hulp en goede communicatie.

Kort en krachtig bespreking, houdt rekening mee met de communicatie o.a. andere taal bv gebarentaal. Wim en je collega’s werken snel en mij luisteren ze goed. Dank voor het nette afhandeling!

Selena

Met enige regelmaat ontvangen wij een recensie van van onze klanten/opdrachtgevers.

Recensies